Chillen met een luisterboek!

Chillen met een luisterboek!

Deze week even geen rekentip. Wel een heerlijk ontspannende tip waar jullie juffen en meesters ook nog eens erg blij van zullen worden. Luisterboeken! Met één van de luisterboeken van de Luisterbieb vermaak jij je wel een paar middagen op de bank. Zo kan je al thuiszittend toch nog spannende avonturen meemaken!

Wat moet je doen?

  1. Download de app Luisterbieb op je telefoon of tablet.
  2. Maak een account (vraag eerst toestemming aan je ouders).
  3. Je ziet nu een lijst met categorieën. Scroll een eindje naar beneden, naar Kinderen 9-12.
  4. Kies een titel uit die je leuk lijkt. Luisteren maar!

De boeken met een wit of grijs icoontje ernaast kan je sowieso gratis luisteren. Om de boeken met een oranje icoontje te kunnen luisteren moet je lid zijn van de bibliotheek. Kinderen kunnen zich gratis aanmelden voor de (digitale) bibliotheek.

Veel wegdroomplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: