Help! Mijn knuffel eet m’n moeder op!

Lukt het jou om een foto te maken zoals op bovenstaand plaatje? Laat het lijken alsof jouw speelgoedbeest je moeder of je broertje opeet!

Hoe doe je dit?

Laat iemand in je huis aan één kant van de kamer gaan zitten of liggen. Ga zelf met je camera of telefoon aan de andere kant van de kamer zitten. Zet je knuffel of speelgoedbeest vlak voor je voor de camera zodat deze half voor je huisgenoot staat. Maak de foto! En? In één keer gelukt? Je kan dit natuurlijk ook met andere kinderen buiten doen!

Als je de smaak te pakken hebt kan je zelf vast nog meer grappige dingen verzinnen om met een camera te doen! Gebruik speelgoedautootjes, blokken, of wat je zelf verzint. Zet ze op verschillende afstanden neer en experimenteer!

Wij willen graag meegenieten van jouw grappige foto’s en vinden het leuk als je ze opstuurt naar i.hageman@rekenfaculteit.nl Veel plezier!

Idee en afbeelding: Volgens Bartjens, jaargang 39, nr. 5 (2020). Pagina 21.