Dit zijn wij

Dit zijn wij

De Rekenfaculteit gaat online en is de komende weken beschikbaar voor alle rekenvragen van leerlingen uit de groepen 6,7 en 8.

De Rekenfaculteit is een tutoring programma van Stichting Tutoring Educatie Rotterdam. Normaal gesproken geven wij rekenlessen aan alle groep 7 leerlingen in Rotterdam Pendrecht. We doen dat op school, 4 uur per week, in duo’s. De tutoren leveren daar iedere dag maatwerk aan hun leerlingen, maar ook onze activiteiten zijn stil komen te liggen vanwege de corona crisis. Om onze, en ook andere leerlingen toch zoveel mogelijk te blijven ondersteunen gaan we vanaf nu online! Wij zijn beschikbaar om al jullie rekenvragen te beantwoorden, te laten zien dat iedereen kan leren rekenen én dat rekenen super leuk is.

Nadia

Hoi allemaal! Mijn naam is Nadia, ik ben jaren geleden begonnen bij de Rekenfaculteit om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen en dat doe ik nog steeds met erg veel plezier. Nu de meeste leerlingen thuis zitten, proberen wij er met z´n allen toch voor jullie te zijn en de ondersteuning te bieden die nodig is. Iedere week wordt de website aangevuld, dus houd dit in de gaten. En vergeet niet: wij staan allemaal voor jullie klaar!

Jasmin

Hoi, ik ben Jasmin. Ik houd van lezen en raadsels oplossen, maar ik help mensen ook graag met rekenen. Moeilijke rekensommen vind ik het leukst. Ik ben hier om je te helpen als je er thuis niet meer uitkomt. Zit je vast bij een som? Begrijp je je eigen berekening niet meer? Stuur mij dan gerust een berichtje. Dan spreken we elkaar gauw. Tot snel!

Karmijn

Hoi, ik ben Karmijn. Ik ben de projectleider van de Rekenfaculteit, dat is eigenlijk een soort tutor van de tutoren. Ik help de tutoren zodat zij zo goed mogelijk aan hun leerlingen les kunnen geven. We hebben met elkaar deze website gemaakt zodat we, ook nu we allemaal thuis zitten, al jullie vragen kunnen blijven beantwoorden!

Tijs

Hoi allemaal! Mijn naam is Tijs en ik werk sinds 2018 als tutor bij de Rekenfaculteit. Op de verschillende scholen in Pendrecht geef ik met heel veel plezier rekenlessen aan de leerlingen van groep 7. Normaal zie ik jullie een paar keer per week, maar nu is dat helaas niet mogelijk. Iedereen zit thuis en kan niet naar school. We doen het nu dus even op een andere manier, door te (video) bellen, appen, mailen of via onze mooie nieuwe website! Dit veranderd verder niets, dus voor alle rekenvragen, lastige sommen, leuke challenges en al die andere dingen die we normaal in de les doen, kun je nu nog steeds bij ons terecht. We gaan met zijn allen het beste maken van deze situatie en dan zien we elkaar vast weer snel op school! Blijf rekenen, blijf goed nadenken, blijf fouten maken, blijf leren en blijf plezier hebben! Groetjes! Tijs

Sam

Lieve kinderen, Mijn naam is Sam en ik ben voor het derde jaar rekentutor bij de rekenfaculteit. In verband met de coronacrisis kunnen wij helaas niet meer op de scholen werken en zijn wij net als jullie thuis aan het werk. Ondanks dat willen we jullie graag helpen met jullie rekenwerk en kunnen jullie altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen. Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot snel! Meester Sam

Renate

Dag lieve kinderen, Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen! Ik ben juf Renate en werk bij de Rekenfaculteit in Rotterdam! Momenteel zijn wij, net als jullie, thuis aan het werk. Thuis je schoolwerk maken, zonder juf of meester in de buurt, kan soms best lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om jullie te helpen! Heb je een vraag, is iets lastig of wil je even vragen of je op de goede weg bent? Laat het mij weten en ik help je graag zodat we er samen het beste van kunnen maken! Heb je onze leuke Rekenchallenges al gezien? Iedere week zal je een andere juf of meester in de rekenvlogs tegen gaan komen! Mij kom je in het filmpje tegen van de Rekenchallenge ‘tandenpoetsen’… Groetjes, Juf Renate

Floor

Hoi allemaal, ik ben Floor en ben nu voor het tweede jaar tutor bij de Rekenfaculteit. Ook wij moeten nu vanuit thuis werken, en dat vind ik best wel een beetje wennen! Ik hoop dat wij jullie kinderen een beetje op weg kunnen helpen met deze site. Kijk maar rustig even rond, doe vooral mee met de rekenchallenge 😀 en ik hoor het graag als julile nog vragen hebben! Groetjes, juf Floor

Rowan

Hallo allemaal, Welkom op onze website. Hier kun je allerlei leuke rekenopdrachten en tips vinden om thuis mee aan de slag te gaan. Ik ben juf Rowan en ik ben tutor bij de Rekenfaculteit. Graag help ik jullie met al jullie rekenvragen! Liefs, juf Rowan

Martijn

Hoi, ik ben Martijn, leuk dat je op de site van de rekenfaculteit aan het rondneuzen bent. We hebben deze site gemaakt zodat we jullie, nu we allemaal vanuit huis aan het werk zijn, kunnen blijven helpen met leren (rekenen). Je kunt ons nu even niet aantikken als je een vraag hebt, maar de manieren waarop je je vraag wél kunt stellen zijn nu eigenlijk vooral veel uitgebreider (chat, (video)bellen, whatsapp, e-mail) . We zitten klaar om samen met jullie het beste van deze tijd te maken!

Mac

Hi there, ik ben juf Mac: geboren en getogen in Boston, Massachusetts; site director van de Rekenfaculteit. Dat betekent dat ik in deze tijd heel veel conference calls moet organiseren... communicatie is super belangrijk! For as long as I can remember, I’ve been fascinated by numbers... dates, number sequences, patterns. Ik hou vooral heel erg van de creativiteit die mensen kunnen vinden in rekenen en wiskunde: het feit dat iets heel breed kan zijn maar ook heel precies. Raadsels, puzzels, en nieuwe dingen proberen: zo zou ik mijn hobby's en ook mijn leven in Nederland omschrijven... één grote puzzel! Maar sowieso sweet for certain.

Iris

Hoi! leuk dat je op onze website komt kijken. Zo kunnen we jullie zelfs vanuit huis laten zien hoe leuk rekenen is! Ik ben juf Iris. Ik houd van lezen, koken en spelletjes spelen. Nu we niet naar school mogen woon ik eventjes in Groningen, bij een vriendin. Dat is heel gezellig! Ik heb veel zin om jullie te helpen met het rekenwerk van school. Dus stuur mij vooral al je vragen, en kijk ook nog even verder naar wat je allemaal kan vinden op deze website! Groetjes, juf Iris

Ken Wan

Hoi allemaal, Ik ben Ken Wan en sinds begin maart rekentutor. Ik vind heel dingen leuk en interessant: geschiedenis, maatschappij, auto’s, vliegtuigen en natuurlijk … REKENEN!!! Nog maar net twee weken aan de slag als rekentutor en de scholen moesten al dicht. Maar net als alle andere rekentutoren laat ik het hier niet bij zitten. Als ik jou niet op school kan helpen met rekenen, dan doe ik het op een andere manier: via de mail, What’sApp of …. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ik hoop niet alleen wat áán jullie te kunnen leren, maar vàn jullie te leren. Groetjes, Meester Ken

Madhvi

Hallo allemaal, welkom op onze website! De meeste leerlingen kennen mij al: ik ben juf Madhvi. Ik werk nu al drie jaar bij de Rekenfaculteit en ook ik leer elke dag iets nieuws (net als jullie). Ik vind het heel erg leuk om met jullie te rekenen met mooie berekeningen! Ik mis de rekenlessen met jullie. Ik hoop dat jullie onze website vaak gaan bezoeken en natuurlijk gaan meedoen met onze rekenuitdagingen! Veel succes en plezier met het rekenen toegewenst! Juf Madhvi

Elif

Hallo allemaal! Mijn naam is Elif en ik werk sinds kort weer als tutor bij de Rekenfaculteit! Ik stopte met het werken als tutor, omdat ik net als jullie naar school moest gaan om te leren. Maar ik ben weer terug, omdat het hier super leuk is! Alle juffen en meesters doen heel erg hun best om jullie op de beste manier te helpen. Helaas kunnen we voorlopig niet met elkaar zitten om aan een som te werken. Maar wees niet getreurd, want wij zijn vanuit huis hard aan het werk om jullie op afstand te ondersteunen. Waar jullie ook zijn en hoe groot de afstand ook is, wij hebben jullie bij ons, diep in ons! Groetjes, juf Elif

%d bloggers liken dit: