IMG_0526

De Rekenfaculteit gaat online en is de komende weken beschikbaar voor alle rekenvragen van leerlingen uit de groepen 6,7 en 8.

De Rekenfaculteit is een tutoring programma van Stichting Tutoring Educatie Rotterdam. Normaal gesproken geven wij rekenlessen aan alle groep 7 leerlingen in Rotterdam Pendrecht. We doen dat op school, 4 uur per week, in duo’s. De tutoren leveren daar iedere dag maatwerk aan hun leerlingen, maar ook onze activiteiten zijn stil komen te liggen vanwege de corona crisis. Om onze, en ook andere leerlingen toch zoveel mogelijk te blijven ondersteunen gaan we vanaf nu online! Wij zijn beschikbaar om al jullie rekenvragen te beantwoorden, te laten zien dat iedereen kan leren rekenen én dat rekenen super leuk is.

Privacybeleid

Klik hier om ons privacybeleid in te zien

%d bloggers liken dit: