Werken bij

Wil jij het verschil maken op Rotterdam Zuid? Bij de Rekenfaculteit lever je een bijdrage aan het dichten van de prestatiekloof in het onderwijs, maak je op een laagdrempelige manier kennis met het onderwijsveld en tegelijkertijd ontwikkel je jezelf tot allround professional.

 

Stichting Tutoring Educatie Rotterdam (STER) is per direct op zoek naar een fulltime:

Tutor bij de Rekenfaculteit

De baan

Als Tutor geef je onder schooltijd les volgens de high dosage tutoring methodiek en fiets je samen met je collega’s van school naar school toe. Na schooltijd is er ruimte om aan lesvoorbereiding, professionele ontwikkeling, oudercontacten en overige team activiteiten te werken.

Wil je een idee krijgen van een dag in het leven van een tutor? Kijk dan eens naar onderstaande filmpjes:

De Rekenfaculteit is een intensief tutoring programma gericht op het behalen van maximale leerwinst op het gebied van rekenen. Vanuit het idee dat iedere leerling kan rekenen en zich daar verder in kan ontwikkelen, wordt aan de hand van maatwerk ingezet op het verhogen van rekenprestaties. Daarnaast vervullen tutoren een mentorrol en wordt er de nodige aandacht besteed aan de werkhouding van onze leerlingen. De Rekenfaculteit is een lerende organisatie; dat wil zeggen dat we door middel van feedback iedere dag stil staan bij hoe we onze lessen en ons programma kunnen verbeteren.

Jij
… bent maatschappelijk betrokken en bereid om jezelf te ontwikkelen tot expert op het gebied van rekenonderwijs en high dosage tutoring. Het is daarnaast belangrijk dat:

Wij
… bieden je een pioniersfunctie binnen een groeiende organisatie. Je komt te werken in een hecht team waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën en waar leren de kern van ons wezen is. Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden belangrijk, waaronder:

Sollicitatieprocedure 

Je hoort binnen een week van ons of we je uitnodigen voor de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes. De eerste ronde bestaat uit een kennismakingsgesprek en het maken van een rekentoets (op 2F niveau). Als dit allemaal goed verloopt nodigen we je uit voor ronde 2: een assessment op locatie in Rotterdam. Op basis van dit assessment besluiten we of we je een aanbod doen voor een baan.  

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Renate Zwijnenburg via 06 – 39 27 39 03 of personeel@rekenfaculteit.nl

Als je interesse hebt in deze functie, dan nodigen we je uit om je curriculum vitae en beknopte motivatiebrief te mailen naar personeel@rekenfaculteit.nl o.v.v. ”sollicitatie tutor”.Wil je meer weten over de inhoud van het werk? Check dan vast  onze handleiding voor de tutoren. 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: