Werken bij

De Rekenfaculteit is één van de mooiste programma’s die Rotterdam heeft. Stuk

voor stuk zijn we dan ook trots dat we hier een onderdeel van uit mogen

maken. Met een zeer divers en gezellig team werken we constant aan de best mogelijke

tutoring.


High dosage tutoring bij de Rekenfaculteit

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar we vertellen je graag wat de rol van een tutor bij de Rekenfaculteit is. 

Spreekt dit je aan? Dan mag je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten!

 

 

Een tutor zijn bij de Rekenfaculteit 

Ben jij klaar om de wereld van het onderwijs te betreden en het rekenen te laten sprankelen als nooit tevoren? Als Rekentutor op diverse basisscholen in het bruisende Rotterdam krijg je de kans om jouw passie voor getallen te delen. Terwijl jij van school naar school fietst, kun je genieten van de stad Rotterdam.

 

In deze rol ben je niet zomaar een tutor, maar een superheld die extra rekenlessen verzorgt en kinderen begeleidt in hun rekenavontuur. Met jouw flexibele instelling en jouw enthousiasme voor leren, ga je aan de slag met maximaal drie leerlingen per groepje uit groep 5 of 7 op verschillende scholen.

 

Geen zorgen als je geen PABO achtergrond hebt. Het belangrijkste is dat je een hart hebt voor onderwijs en klaar bent om jezelf te ontwikkelen tot een echte rekenexpert. De Rekenfaculteit werkt met de high dosage tutoring methode. Hierin krijg je een intensieve maar vooral leerzame training, waardoor je leert hoe je met maatwerk de lessen het beste kan laten aansluiten op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen lesmateriaal te ontwikkelen. Dit stelt je in staat om creatief te zijn en het rekenen op een inspirerende manier over te kunnen brengen op de leerlingen.

 

 

Wat wij vragen:

 • – Je hebt een flexibele houding;
 • – Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • – Je committeert je minimaal tot het einde van het schooljaar;
 • – Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar;
 • – Een passie voor fietsen door Rotterdam (want waarom zou je de metro nemen als je kunt genieten van de wind in je haren?)
 •  

Wat wij bieden:

 • – Een salaris van € 2.451,- o.b.v. 39 uur excl. 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering; 
 • – Alle schoolvakanties vrij, minus één week voor de training tijdens de zomer (je verdient het om goed uit te rusten van al dat rekenwerk!)
 • – Een arbeidscontract tot aan het einde van het schooljaar, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren;
 • – Een mogelijkheid om na twee jaar als tutor een deeltijd pabo opleiding te volgen met baangarantie als leerkracht op basisschool het Epos in Rotterdam.
 •  

Klaar om een glimp op te vangen van het avontuur bij de Rekenfaculteit? Spring nu in de wondere wereld van het rekenen en ontdek samen met een van onze tutoren wat een typische dag hier inhoudt!Rekenfaculteit podcast!

Luister naar twee van onze tutoren die vertellen over de impact van hun werk, de afwisseling in hun dagelijkste taken, de uitdagingen die ze aangaan en hun unieke werkplek. Ontdek hoe zij bijdragen aan het versterken van rekenvaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen van hun leerlingen.

Solliciteren?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden? Stuur dan een open sollicitatie  naar personeel@rekenfaculteit.nl o.v.v. ‘sollicitatie tutor functie’.