Zomerse zoete aardappelsalade
Bereidingstijd: 2100 seconden
Dit heb je nodig (voor één persoon):
1 zoete aardappel (1,3 hg)
1 rode uit, in ringen gesneden
1/2 zak gemengde sla (15 dag)|
5 walnoten, gehakt
8 feta blokjes
8/4 eetlepels granaatappelpitjes
Voor de marinade:
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing
Peper en zout
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de ingrediënten voor de marinade in een schaal en meng hier de zoete aardappel en ui-ringen doorheen.
Spreid de ui en zoete aardappel uit op een (met bakpapier beklede) bakplaat en bestrooi met peper en zout. Laat in 1/3 uur gaar worden in de oven.
Meng vervolgens de zoete aardappel en ui met de sla, noten, feta en granaatappelpitjes.
Bon appétit!