Zomerse zoete aardappelsaladeBereidingstijd: 2100 seconden
Dit heb je nodig (voor één persoon):
1 zoete aardappel (1,3 hg)1 rode uit, in ringen gesneden1/2 zak gemengde sla (15 dag)|5 walnoten, gehakt8 feta blokjes8/4 eetlepels granaatappelpitjes
Voor de marinade:
1 eetlepel olijfolie1 eetlepel honingPeper en zout
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng de ingrediënten voor de marinade in een schaal en meng hier de zoete aardappel en ui-ringen doorheen.
Spreid de ui en zoete aardappel uit op een (met bakpapier beklede) bakplaat en bestrooi met peper en zout. Laat in 1/3 uur gaar worden in de oven.
Meng vervolgens de zoete aardappel en ui met de sla, noten, feta en granaatappelpitjes.
Bon appétit!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.